Sunday, October 01, 2006

hahaahaahhahadamn

aii
malam ni aku telah teringat about some stupid embarassing stuffs i did last summer which id rather keep to myself (shhh)...
still. no matter how stupid or embarassing it may seem, i just like the way it feels, when aku teringat balik mnde2 yg aku penah buat seumur hidup aku yg mereng2... and.. dengan tetibanya aku akan tersenyum sendirian cam orang sewel (seraya berkata dalam hati "bodoh bodoh bodoh" kat diri sendiri)... haahahaa.
aiiiiiiii

p/s : dah 1 wk puasa. wow.

7 comments:

peqli said...

tipah tertipu. tertipu banggg

queen umah ketat said...

hahahhahah....
betul ke ape yg aku interpret ape yg ko tuliskan ni???
kalau betul sila lah wink~

peqli said...

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
puas? ke dok cukup lagi? mehhhh

puan sri dielz lalala said...

eh aku rasa mcm nak tau laa ape ko buat..

peqli said...

hahaha takle takle.. sikret kan wahai cik aimee?

queen umah ketat said...

cik aimee??!!
selagi ko tak panggil aku queen , aku akan bongkar rahsia ko!

peqli said...

langkah mayat aku? hahaahaa