Wednesday, May 31, 2006

Jawa Bogel ! ! !

Inilah Jawa, hero rumah ketat. sanggup panjat tu.. dah la tak pakai baju, aku pulak terasa malu bila orang lalu lalang depan rumah. tak pernah lagi aku nampak omputih tak pakai baju kat luar rumah. tapi kalau tengok kat dalam tv masa summer tu semua bukak baju. aku teringat pulak time med students football tournament. agak kasar la orang irish ni main bola. dah la badan besar compared to badan aku yang macam semut. lepas habis main bola pergi la masuk dressing room. aku agak terkejut la bila a few irishmen bukak baju seterusnya telanjang bulat. aku control la tak nak these irishmen tgk aku shock. aku pun tukar la baju tapi tak telanjang la of course. Jawa pun ada gak main bola tapi dia terus keluar dressing room bila nampak omputih bogel. haha. tapi aku agak tension la hari tu sebab aku pun rasa cam nak mandi tapi kalau dah ramai sangat orang bogel tu malas lah.