Saturday, May 27, 2006

aku bosan...


ape itu bosan? bosan dalam bahase inggeris bererti boredom... bosan nih pada aku susah betul nak ditakrifkan.. mungkin ade macam2 maksud... untuk aku skang nih... mungkin bosan tuh boleh dimaksudkan sebagai tak tau nak buat ape, blur, bingung, dan macam2 lagi la... nih lah pertama kali aku tulis sumthing kat blog... n maybe ini adalah sebagai starting point untuk aku memulakan aktiviti blogging... insyaAllah one day nnt aku akan create blog aku sendiri...one of the chinese proverb says 'a thousand mile journey begins with a single step".

actually menarik gak tulis2 blog nih... sbb sumtimes mungkin kite susah nak luahkan sumthing ikut mulut... n mungkin takde orang pun nak dengar ape isi hati kite.. jadi melalu blog inilah kite dpt meluahkan segala pendapat kite secare serta merta dan spontan... tak perlu cakap.. just type everything that crosses our mind.. mungkin stakat nih yer la aku tulis... rase byk lagi nak cakap tapi takpe laa... sekian...

2 comments:

peqli said...

testing

whatever i am saying, it's not about you. said...

jawe yang bosanNnnNNNnnNNnNNnnnnNNnnnn aje kejenye! muehehehehe