Wednesday, August 09, 2006

alah membeli menang memakai


a recognition! hahahaha. got that mase karnival kuliyyah of architecture and environmental design (KAED, UIA) punye dota tourney. tp disebabkan teammate aku sume tak perform aku hanya boleh settle dengan pingat itu
pastu aku ade gak menang lg satu medal kat galway
kalau korg tak nah tau.. last yr (2005) class aku (mase 2nd yr) ade buat trip to inis mor (largest of the arann islands). pastu ade 1 night diorg buat ceili dancing (tarian traditional irish). (ahaha ye aku pun danced gak. siap ade video menjadi saksi.. tapi aku cam malas nk ingat mnde2 tuh coz aku rase cam embarassing gak lah hahah) yg penting aku dapat pingat gak sebab konon-kononnye aku adelah penari lelaki terbaik dikalangan budak2 international. hahahahah. nnti lah aku letak gambar pingat tuh

p/s : maaflah kalau asyik aku je yg tulis dalam blog nih and korg rasa bosan mendengar kisah2 aku. sbb aku tgh bosan gile kat rumah. maybe aku patut cari gf utk summer depan supaya tak kebosanan camnih hahaha

2 comments:

queen umah ketat said...

nak cari gf???
huahahahahhaha
nnt kesian najib, bujang sorang2...

peqli said...

nak cari.. bukan dah ade gf.. so ko tak perlu risau pape lagi najib