Thursday, November 11, 2010

Finally..


bak kata peqli, aku baru dapat lesen untuk mengurat anak dara orang.

aku nak balik Malaysia.

walaupun, secara logiknye kerja kat sini lagi best, lagi banyak duit, tak kena buli kat sini, tapi aku nak balik malaysia gak. sebab bosan tahap gaban kat sini. semua orang pon sibuk keje. ezal kerja gila babi nyer kuat sampai orang polish pon segan tgk die punye working hours. jali dgn aimee pon same gak. rafiq masih kat gym angkat besi. hani kat tralee tgh tensen sebab dah lepas EDD tapi anak taknak kuar. aiyad layan bini dgn anak. aku nak kuar town pon weather macam sial kat galway.

jadi kesimpulannye, illogical decision is the best decision.

tapi tak sempat jugak nak pergi kahwin nasrul. haram betul la mamat nih. kate nak buat bulan 12. pehal tetiba nak cepat kan plak. tensen tol la.

tahun depan jawa plak, pastu jali.

1 comment:

jawa said...

balik weii... banyak staffnurse2 menanti....

Jom join aku kat serdang!!! hahaha