Friday, August 15, 2008

sialan





racist!

gambar2 tersebut adalah gambar pasukan bola keranjang negara sepanyol yang kini berada di sukan olimpik beijing 2008

racist macam najib!

ahahahahahaha
Mao zhuxi wansui!

5 comments:

aimee said...

haha peqli!
silalah translate ape yg ko ckp tuh, aku tak faham lah....

Jali said...

tgk la gambar tu tul2..dierg buat mata sepet cam org cina..

peqli said...

sesia je makpak ko antar p sekolah jenis cina.. ish2

aimee refer kat last phrase la, bukan nak translation of the whole article


aku dapat from google, so google lah phrase tu ye.

queen said...

aku tau lah ape maksud wan sui
but aku tatau lak name chairman mao tuh mao zhuxi, aku ingatkan name die mao zhedong...tu yg aku heran ko duk sembah communist mane pulak,
lupe lak ko ni pengikut ketat party koamintang

bahasa cina aku masih mantap k cume tak reti baca n nulis je

Jali said...

sepanyol dah kalah