Thursday, October 01, 2009

mengungkit

1st of all, Selamat hari raya aidilfitri kpd korg semua. aku di sini sihat senantiasa.




selasa next week, aku start keje (start induction + btn = start payroll) kat genting view resort.

sampai la ari ahad. selasa tu jgk la aku dpt tau hospital aku.

malas nye la.



kesian lak kat indonesia yg kena gempa bumi. in light of recent events, msia still ringan tgn utk
membantu indonesia.

aku pun hairan kenapa sebelum ni bnyk media indonesia dok p bantai pasal tarian pendet, ngn segelintir rakyat2 nye pun dok sibuk berdemonstrasi tak tentu pasal.

bile org dah berbudi, jangan la mudah lupa (ye mmg mangsa2 tu takde kaitan dgn kes antiMsia, mmg ksian... cume aku nk ckp kt the rest of them la, mrk2 yg terlibat dlm kempen antimsia, siape la rakyat msia yg x marah).

hmm. aku sebenarnye takde modal nak blog nih. lately mmg takde sumber inspirasi. tgk la kalau bile aku keje ni, kalau mcm bnyk bende2 menarik myb aku nk buat blog sendiri kot.


last skali maaf zahir dan batin hahaha

1 comment:

jawa said...

hhahahhha terbaik~!!!

selamat bekerja wei...ramai gadis2 menanti kat spital ko keje nnt hahah