Wednesday, June 25, 2008

syarikat minyak atar rumah ketat

ejen-ejen kami

Rafiq - pemegang takhta presiden setelah najmi meletak jawatan baru2 ini
gym
metro
anak banker

Jawa - pemangku takhta presiden
gym
presiden ppimg
men gitar

Kebar - ejen aluminium
gym
tinggi
bendahari ppimg
kuat tgk cite korea

hadi - ejen tembaga
kaya
rajin bawak kete
mempunyai pengalaman yang luas dalam hal-hal perdagangan minyak antarabangsa

najib - ejen suasa
ada ps3
boleh men gitar skit2
selalu kena titik men pro evo
boleh membina reban

peqli - ejen silikon
power men komputer
power men pro evo
power nursery rhyme


bekas2 ejen kami yang dahulu
najmi - bekas presiden 2007/2008
jali - ejen kayu
jimi - ejen keratin

5 comments:

queen said...

ape ni??
tak faham

min said...

ntah peqli ape nih??!

queen said...

haha najmi, ni list2 most eligable bachelor galway...
saye rase name peqli tak sepatutnye adekat situ, mmg lah die bachelor, tp saye tak rase die antara yg 'most eligable' hehehe
what say you?

peqli said...

hahaha
1) aku tak kate list ni list most eligible bachelor. ni cume senarai nama penjual-penjual minyak atar syarikat minyak rumah ketat. ade je syarikat-syarikat minyak atar tiruan yang lain, seperti syarikat tahi minyak rumah xxx dan rumah yyy. competition tu mmg ada tapi ejen-ejen kami menjual minyak atar yang berkualiti tinggi, dijamin 100%

2) pangkat2 ejen adalah berkadar terus dengan umur dan pengalaman, personaliti dan kelebihan2 ejen tersendiri

3) ejen2 level 1 seperti ejen timah ejen gangsa ejen kromium etc etc sume sama level je, saje nk kasi nama fancy2

jali said...

aku rase aku ejen kayu belian..